Christelijke Loopbaancoach

Bespreek jij je vragen op het gebied van werk en carrière liever met een erkende loopbaancoach die werkt vanuit een christelijke visie? DC Loopbaanbegeleiding biedt loopbaanadvies vanuit een christelijk perspectief om jou – met jouw unieke persoonlijkheid, talenten, wensen én levensvisie – versneld op weg te helpen naar Passend Werk en Voldoening.
.

Wat is christelijke loopbaancoaching?

Wat kan een loopbaancoach betekenen in het verhelderen van jouw loopbaanvragen? En in jouw geloofsvragen op dit gebied? Want laten we eerlijk zijn: dat zijn soms best ingewikkelde vragen.

 • Hoe vertaal ik mijn talenten naar passend werk?
 • Is er een plan voor mijn leven?
 • Wat betekent ‘in afhankelijkheid leven’ in relatie tot de plek van mijn wensen en wat ik wil?

Dit soort vragen kunnen best verwarrend zijn. En wat is de meerwaarde en rol van je geloof hier nu in? Hoe moet je als christen hier nu de juiste keuzes in maken?

...

Joanne Millenaar
Joanne Millenaar
05/02/2024
Peter is een man die goed luistert en vragen stelt om je verder te helpen. Hij staat klaar als je hem nodig hebt. De begeleiding heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben en wat voor werk en nu écht bij mij past. Ik ben door zijn coaching op een plek gekomen, die ik alleen niet bereikt had. Aanrader!
Esther Voorburg
Esther Voorburg
08/12/2023
Peter is een hele fijne loopbaancoach, hij denkt mee en kijkt naar de mogelijkheden. Hij verbreed je eigen kijk op banen en opleidingen en heeft veel praktische tips. Maar bovenal zorgt hij voor een veilige setting waarin ruimte is voor goede gesprekken en een helpend advies.
Kimberly van Kesteren
Kimberly van Kesteren
04/12/2023
Als je twijfelt of ambities hebt, klop dan bij Peter aan. Dankzij de persoonlijke begeleiding heb je niet langer het gevoel er alleen voor te staan. Peter luistert, begrijpt en ziet je.
Allard Mol
Allard Mol
02/12/2023
Peter is een deskundig persoon die op een rustige manier de gesprekken aangaat. Zijn persoonlijke aanpak zorgt voor een goede klik!
Thijs ter Hart
Thijs ter Hart
17/10/2023
Het waren erg fijne gesprekken en Peter liet mij goed nadenken. Peter heeft mij erg goed geholpen en daardoor heb ik de switch durven maken.
Taco Wiersma
Taco Wiersma
19/09/2023
Na ontslagen te zijn (op 63 jarige leeftijd) heeft DC mij weer uitstekend op weg geholpen om uit te zoeken wat ik nog zou willen en kunnen. DC heeft bij mij weer het enthousiasme en de wil om nog wat te ondernemen terug gebracht. Dit heeft geleid tot een leuke baan als instructeur in het technisch onderwijs, na een omscholingstraject van een jaar.
Alice Felter
Alice Felter
05/07/2023
Voor het traject wist ik niet precies wat ik wilde, wel had ik meerdere ideeën voor loondienst, doorstart eigen bedrijf of een combinatie. Na het traject had ik meer helderheid en rust en vertrouwen dat wat ik zal kiezen, goed komt. Ik denk dat Peter in staat is loopbaanbegeleiding vanuit meerdere invalshoeken aan te vliegen en aan te sluiten bij jouw vraag en wat goed bij jou past. Zelf heb ik het maatwerk enorm gewaardeerd. Ik voelde mij gehoord en vooral begrepen in wat voor mij belangrijk is als het gaat om een volgende stap. In de diepgaande gesprekken stelde Peter prikkelende vragen die mij verder hielpen helder te krijgen wat goed bij mij past en vooral ook waarom. DC Loopbaanbegeleiding heb ik ervaren als betrouwbaar, prikkelend en bemoedigend!
Niels Haitsma
Niels Haitsma
09/06/2023
Door het loopbaantraject heb ik goed in beeld gekregen welke nieuwe stappen ik kan zetten in mijn loopbaan. Hier ben ik erg enthousiast over. Peter is erg aan te raden, door zijn prettige persoonlijkheid en zijn professionaliteit als coach. Met zijn hulp zorgt hij ervoor dat je je eigen proces kan doormaken, waardoor je echt stappen verder komt. Aanrader dus!
Christiaan van 't Klaphek
Christiaan van 't Klaphek
28/04/2023
Ik ben bij DC Loopbaanbegeleiding erg goed geholpen. Dankzij dit traject heb ik een carrière switch kunnen -en ook daadwerkelijk durven- maken. Peter is een goede coach die mij goed heeft geholpen om zelf inzicht te krijgen in mijn drijfveren, en Peter is ook gewoon een prettig persoon waarbij ik me erg snel vertrouwd voelde, wat ontzettend belangrijk is in een dergelijk traject.
Rickert en Sian Iwema
Rickert en Sian Iwema
17/04/2023
Een hele goed ervaring. Peter heeft mij erg goed geholpen. Hij is erg kundig! Bedankt!

Loopbaancoach Peter Paas

Peter Paas is een Register Loopbaanprofessional, docent, coach en ondernemer. Hij studeerde o.a. Pastoraal Werk en (Loopbaan) Coaching aan de Christelijke Hogeschool Ede en Leiderschap & Coaching in Sydney, Australië. “Als loopbaancoach met 15 jaar ervaring op het gebied van loopbaancoaching, vanuit mijn uitgebreide studie op dit gebied help ik je graag om dit soort vragen op een concrete manier te beantwoorden.”
.

Loopbaanadvies

Christelijke loopbaanadviseur - Loopbaanadvies

> Christelijk loopbaanadvies
.
Concreet in kaart brengen welke banen het beste bij je passen en wat er voor nodig is om daar te komen.

Inclusief:

 • Persoonlijke adviesgesprekken
 • Professionele testen
 • Tips & Tools
 • Persoonlijk adviesrapport

.

Loopbaancoaching

Christelijke loopbaancoach

> Christelijke loopbaancoaching
.
Aan de hand van loopbaanadvies begeleid worden in het maken van praktische stappen in jouw loopbaanontwikkeling.

Inclusief:

 • Persoonlijke adviesgesprekken
 • Professionele testen
 • Resultaatgerichte Coaching
 • Tips & Tools
 • Persoonlijk adviesrapport
‘Na 2,5 jaar kom ik echt op mijn plek terecht!’

“Het is inmiddels zo’n 2,5 jaar verder na het loopbaanadviestraject en ik heb een hoop nieuwe ervaringen opgedaan. Een van mijn grootste wensen was om mijn talenten in te kunnen zetten in een organisatie met een doel dat er toe doet. Nu heb ik de mogelijkheid gekregen en op 1 januari ga ik van baan switchen. Het sparren met jou toendertijd heeft mij enorm geholpen. Nu, na 2,5 jaar kom ik denk ik echt op mijn plek terecht!”

Christelijke LoopbaancoachGeplaatst door Jan (47 jaar) uit Alphen aan de Rijn
.

‘Ik heb geleerd om te solliciteren en mét resultaat!’

“Door het loopbaancoaching traject heb ik een goed opgestelde sollicitatiebrief, cv en LinkedIn profiel. Ook is mijn standvastigheid en doorzettingsvermogen gegroeid: Ik heb geleerd ook sollicitaties te schrijven wanneer je niet aan alle eisen kan voldoen (EN MET RESULTAAT!) De rust die je uitstraalt en daarnaast de kennis die je deelde hebben mij zeker verder geholpen na een onzekere tijd! Dank je wel voor alles en succes met DC Loopbaanbegeleiding!”

Jobcoach Carrierecoach ChristelijkGeplaatst door Shirley (43 jaar) uit Houten
.

      ‘Ik ga nu iets doen waar echt mijn hart ligt!’

“Het is fantastisch om te vertellen dat ik nu iets ga doen waar echt mijn hart ligt. Ik kreeg zelfs een reactie van mijn leidinggevende die zei: ‘Ik ben eigenlijk stiekem een beetje jaloers op jou dat je dit nu gaat doen.”

Kortom: een traject wat verdieping geeft in jezelf en waar je concreet wat mee kan!”

Beroepskeuzeadvies Beroepskeuzeadvies ChristelijkGeplaatst door Femke (35 jaar) uit Amersfoort

Meer weten over loopbaancoaching?

Neem voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek contact op. Hier kun je jouw situatie, vragen en wensen wat betreft loopbaanbegeleiding / coaching bespreken. Samen kijken we wat ik voor je kan betekenen. De koffie staat klaar! Ook kan je de Gratis Online Training volgen. Wacht dus niet langer en zet nu jouw eerste stap richting passend werk en meer voldoening.

Graag tot ziens!

Loopbaanadvisieur Nijkerk Amersfoort Harderwijk Barneveld
Register Loopbaancoach

.
.
Christelijke Loopbaancoach Loopbaanadviseur

Christelijk Loopbaanadviesbureau Loopbaancoaching

Christelijke Loopbaanadviseur Loopbaancoach

Christelijke Loopbaanadviseur Loopbaancoach Amersfoort Harderwijk Barneveld

.

DC Loopbaanbegeleiding

 • Persoonlijke benadering
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Praktijk open tot 21.00 uur
 • 15 jaar ervaring
 • Vanuit christelijk perspectief
 • Geen onverwachte kosten
 • Hoge klanttevredenheid
 • Register loopbaanadvies bureau

Christelijke Loopbaancoach Amersfoort Harderwijk Barneveld Ermelo Zeewolde

LOOPBAANADVIESChristelijk Loopbaanadvies
Nijkerk
Amersfoort
Barneveld
Almere

‘jouw mogelijkheden in kaart’

LOOPBAANCOACHING.
.
.
.
.

‘concrete stappen zetten’

PETER PAASChristelijke Loopbaancoach
Nijkerk
Barneveld
Harderwijk

Register Loopbaancoach
DC Loopbaanbegeleiding

.
.