Christelijke Loopbaancoach

Bespreek jij je vragen op het gebied van werk en carrière liever met een erkende loopbaancoach die werkt vanuit een christelijke visie? DC Loopbaanbegeleiding biedt loopbaanadvies vanuit een christelijk perspectief om jou – met jouw unieke persoonlijkheid, talenten, wensen én levensvisie – versneld op weg te helpen naar Passend Werk en Voldoening.
.

Loopbaancoaching & Christen-zijn

Wat kan een loopbaancoach betekenen in het verhelderen van jouw loopbaanvragen? En in jouw geloofsvragen op dit gebied? Want laten we eerlijk zijn: dat zijn soms best ingewikkelde vragen.

 • Hoe vertaal ik mijn talenten naar passend werk?
 • Is er een plan voor mijn leven?
 • Wat betekent ‘in afhankelijkheid leven’ in relatie tot de plek van mijn wensen en wat ik wil?

Dit soort vragen kunnen best verwarrend zijn. En wat is de meerwaarde en rol van je geloof hier nu in? Hoe moet je als christen hier nu de juiste keuzes in maken?

...

Esther Overbeeke
Esther Overbeeke
29/08/2022
Peter heeft met een paar gesprekken bereikt wat mij in 3 jaar tijd zelf niet gelukt was; ik heb een duidelijk doel, en ik weet hoe ik er moet komen. Peter neemt de tijd voor al je vragen, hij luistert oprecht, en accepteert dat als (jouw) waarheid zonder te oordelen. Verder is Peter super goed bereikbaar, flexibel, en fijn in de omgang. Voor wie nog twijfelt: gewoon doen! Je gaat er geen spijt van krijgen. Peter, bedankt!
Marloes Koenders
Marloes Koenders
11/08/2022
Peter heeft mij echt super goed geholpen om uit te zoeken wat ik wou gaan doen. Van een gevoel van "het werk wat ik doe past niet meer bij mij" naar concrete handvaten om een nieuwe weg in te slaan! Het model c.v. van 20 jaar geleden helemaal samen aangepast naar nieuw en ook de vele tips om goed mee aan de slag te kunnen. ik ga met vertrouwen een nieuwe loopbaan toekomst tegemoet!
Maria J
Maria J
22/06/2022
Het was echt nieuw voor mij om zo open en eerlijk aan de slag te gaan met een loopbaantraject op wat ik zou willen noemen 'hartsniveau'. Het heeft mij opgeleverd dat ik dicht bij mezelf kon blijven en dat maakte dit traject zinvol. Ik zou zeggen: zeker doen: je bent verzekerd van een integere, persoonlijke, grondige en deskundige aanpak.
Paulien Bloemendal
Paulien Bloemendal
29/03/2022
Peter is een kundig en fijne gesprekspartner in mijn zoektocht naar talent. Hij luistert, vraagt door en maakt een mooie koppeling tussen het zakelijke deel en je persoonlijk leven. De gesprekken heb ik ervaren als interessant, verhelderend en stof tot nadenken 🙂 Dankjewel!
Karel Po st
Karel Po st
21/02/2022
Peter pakt het breed aan, zowel je persoonlijk leven als je professionele kant worden als puzzelstukjes opgezocht/ontdekt, om het daarna in de juiste volgorde te plaatsen. Een balans van persoonlijk en professionele aanpak. Daardoor kwam ik, tijdens het traject, er steeds meer achter van welke aspecten ik wél en géén energie krijg in m'n werk. Dat geeft mij een duidelijke reminder om me te richten op de juiste loopbaan richting voor mij.
Dineke Jansen
Dineke Jansen
18/01/2022
Heeft het druk, gelukkig, maar neemt tijd, weet wie je bent. Rust straalt over, na een paar gesprekken kwam het zelfvertrouwen weer terug en dat is eigenlijk wel een prettig gevoel.
Pam Kempers
Pam Kempers
06/07/2021
Zoek je een loopbaancoach, zit je bij beter Peter goed! Peter is een luisterend oor en heeft geen vooroordelen. Hij kijkt naar wie jíj bent, wat je wensen zijn zonder je in een bepaalde richting te duwen waar veel vraag naar is. Peter denkt in oplossingen en ziet mogelijkheden hoe je er wel kunt komen, tip en tricks. Hij heeft veel ervaring/kennis rondom verschillende functies/situatie wat helpt bij het proces, mijn zelfbeeld is aanzienlijk verbeterd.
Mariska van Wijnen
Mariska van Wijnen
06/07/2021
Peter heeft me goed geholpen met precies datgene dat ik nodig had. In mijn geval was dat focus ontwikkelen om van daaruit acties te kunnen ondernemen. Hij kijkt en luistert goed naar wie je bent en wat je kan en weet je van hier uit goed te adviseren.

Loopbaancoach Peter Paas

Peter Paas is een Register Loopbaanprofessional, docent, coach en ondernemer. Hij studeerde o.a. Pastoraal Werk en (Loopbaan) Coaching aan de Christelijke Hogeschool Ede en Leiderschap & Coaching aan het Hillsong International Leadership College in Sydney, Australië. “Als loopbaancoach met 15 jaar ervaring op het gebied van loopbaancoaching, vanuit mijn uitgebreide studie op dit gebied help ik je graag om dit soort vragen op een concrete manier te beantwoorden.”
.

Loopbaanadvies

Christelijke loopbaanadviseur - Loopbaanadvies

> Christelijk loopbaanadvies
Concreet in kaart brengen welke banen het beste bij je passen en wat er voor nodig is om daar te komen.

Inclusief:

 • Persoonlijke adviesgesprekken
 • Professionele testen
 • Tips & Tools
 • Persoonlijk adviesrapport

.

Loopbaancoaching

Christelijke loopbaancoach

> Christelijke loopbaancoaching
Aan de hand van loopbaanadvies begeleid worden in het maken van praktische stappen in jouw loopbaanontwikkeling.

Inclusief:

 • Persoonlijke adviesgesprekken
 • Professionele testen
 • Resultaatgerichte Coaching
 • Tips & Tools
 • Persoonlijk adviesrapport
‘Na 2,5 jaar kom ik echt op mijn plek terecht!’

“Het is inmiddels zo’n 2,5 jaar verder na het loopbaanadviestraject en ik heb een hoop nieuwe ervaringen opgedaan. Een van mijn grootste wensen was om mijn talenten in te kunnen zetten in een organisatie met een doel dat er toe doet. Nu heb ik de mogelijkheid gekregen en op 1 januari ga ik van baan switchen. Het sparren met jou toendertijd heeft mij enorm geholpen. Nu, na 2,5 jaar kom ik denk ik echt op mijn plek terecht!”

Christelijke Loopbaanbegeleiding JanGeplaatst door Jan (47 jaar) uit Alphen aan de Rijn
.

‘Ik heb geleerd om te solliciteren en mét resultaat!’

“Door het loopbaancoaching traject heb ik een goed opgestelde sollicitatiebrief, cv en LinkedIn profiel. Ook is mijn standvastigheid en doorzettingsvermogen gegroeid: Ik heb geleerd ook sollicitaties te schrijven wanneer je niet aan alle eisen kan voldoen (EN MET RESULTAAT!) De rust die je uitstraalt en daarnaast de kennis die je deelde hebben mij zeker verder geholpen na een onzekere tijd! Dank je wel voor alles en succes met DC Loopbaanbegeleiding!”

Christelijke Loopbaanbegeleiding ShirleyGeplaatst door Shirley (43 jaar) uit Houten
.

      ‘Ik ga nu iets doen waar echt mijn hart ligt!’

“Het is fantastisch om te vertellen dat ik nu iets ga doen waar echt mijn hart ligt. Ik kreeg zelfs een reactie van mijn leidinggevende die zei: ‘Ik ben eigenlijk stiekem een beetje jaloers op jou dat je dit nu gaat doen.”

Kortom: een traject wat verdieping geeft in jezelf en waar je concreet wat mee kan!”

Christelijk Loopbaanadvies Amersfoort BarneveldGeplaatst door Femke (35 jaar) uit Amersfoort

DC Loopbaanbegeleiding

 • Persoonlijke benadering
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Praktijk open tot 21.00 uur
 • 15 jaar ervaring
 • Vanuit christelijk perspectief
 • Geen onverwachte kosten
 • Hoge klanttevredenheid
 • Register loopbaanadvies bureau

Christelijke Loopbaancoach Amersfoort Harderwijk Barneveld Ermelo Zeewolde
.

Meer weten over loopbaancoaching?

Neem voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek contact op. Hier kun je jouw situatie, vragen en wensen wat betreft loopbaanbegeleiding / coaching bespreken. Samen kijken we wat ik voor je kan betekenen. De koffie staat klaar! Ook kan je de Gratis Videotraining volgen. Wacht dus niet langer en zet nu jouw eerste stap richting passend werk en meer voldoening.

Graag tot ziens!

Christelijke Loopbaanbegeleiding Nijkerk Amersfoort Harderwijk Barneveld
Register Loopbaancoach
.

LOOPBAANADVIESChristelijk Loopbaanadvies
Nijkerk
Amersfoort
Barneveld
Almere

‘jouw mogelijkheden in kaart’

LOOPBAANCOACHING.
.
.
.
.

‘concrete stappen zetten’

PETER PAASChristelijke Loopbaancoach
Nijkerk
Barneveld
Harderwijk

Register Loopbaancoach
DC Loopbaanbegeleiding