Christelijke Loopbaancoach

Bespreek jij je vragen op het gebied van werk en carrière liever met een erkende loopbaancoach die werkt vanuit een christelijke visie? DC Loopbaanbegeleiding biedt loopbaanadvies vanuit een christelijk perspectief om jou – met jouw unieke persoonlijkheid, talenten, wensen én levensvisie – versneld op weg te helpen naar Passend Werk en Voldoening.

Loopbaancoaching & Christen-zijn

Wat kan een loopbaancoach betekenen in het verhelderen van jouw loopbaanvragen? En in jouw geloofsvragen op dit gebied? Want laten we eerlijk zijn: dat zijn soms best ingewikkelde vragen.

 • Hoe vertaal ik mijn talenten naar passend werk?
 • Is er een plan voor mijn leven?
 • Wat betekent ‘in afhankelijkheid leven’ in relatie tot de plek van mijn wensen en wat ik wil?

Dit soort vragen kunnen best verwarrend zijn. En wat is de meerwaarde en rol van je geloof hier nu in? Hoe moet je als christen hier nu de juiste keuzes in maken?

...

Paulien Bloemendal
Paulien Bloemendal
29/03/2022
Peter is een kundig en fijne gesprekspartner in mijn zoektocht naar talent. Hij luistert, vraagt door en maakt een mooie koppeling tussen het zakelijke deel en je persoonlijk leven. De gesprekken heb ik ervaren als interessant, verhelderend en stof tot nadenken 🙂 Dankjewel!
Karel Po st
Karel Po st
21/02/2022
Peter pakt het breed aan, zowel je persoonlijk leven als je professionele kant worden als puzzelstukjes opgezocht/ontdekt, om het daarna in de juiste volgorde te plaatsen. Een balans van persoonlijk en professionele aanpak. Daardoor kwam ik, tijdens het traject, er steeds meer achter van welke aspecten ik wél en géén energie krijg in m'n werk. Dat geeft mij een duidelijke reminder om me te richten op de juiste loopbaan richting voor mij.
Dineke Jansen
Dineke Jansen
18/01/2022
Heeft het druk, gelukkig, maar neemt tijd, weet wie je bent. Rust straalt over, na een paar gesprekken kwam het zelfvertrouwen weer terug en dat is eigenlijk wel een prettig gevoel.
pam birnie
pam birnie
06/07/2021
Zoek je een loopbaancoach, zit je bij beter Peter goed! Peter is een luisterend oor en heeft geen vooroordelen. Hij kijkt naar wie jíj bent, wat je wensen zijn zonder je in een bepaalde richting te duwen waar veel vraag naar is. Peter denkt in oplossingen en ziet mogelijkheden hoe je er wel kunt komen, tip en tricks. Hij heeft veel ervaring/kennis rondom verschillende functies/situatie wat helpt bij het proces, mijn zelfbeeld is aanzienlijk verbeterd.
Mariska van Wijnen
Mariska van Wijnen
06/07/2021
Peter heeft me goed geholpen met precies datgene dat ik nodig had. In mijn geval was dat focus ontwikkelen om van daaruit acties te kunnen ondernemen. Hij kijkt en luistert goed naar wie je bent en wat je kan en weet je van hier uit goed te adviseren.
Johanna ten Cate
Johanna ten Cate
25/03/2021
Peter Paas zet je door praktische opdrachten behoorlijk aan het denken. En dat kan ook op de zere plek duwen, maar dat is dan wel precies wat nodig is. Hij kauwt niets voor, maar zorgt ervoor dat je zelf aan de slag gaat en tot inzichten komt: praktisch en coachend, niet lullen maar pellen. Door specifieke oefeningen en testen en het voeren van een aantal (diepgaande) gesprekken, heb ik uiteindelijk 2 hele succesvolle sollicitatieprocedures gevoerd en daar een andere baan aan overgehouden. Wat ik hiermee wil zeggen: door het traject sta ik sterker in mijn schoenen en weet ik beter wat ik wil/leuk vind. En dat is mij echt heel veel waard!
Berber Termaat
Berber Termaat
15/03/2021
"Ik weet door het loopbaanadviestraject welke "eisen" voor mij belangrijk zijn voor het zoeken van een nieuwe baan of opleiding, zoals sfeer, diversiteit etc. Ik ben zeer tevreden, maar weet nog niet helemaal zeker of ik ga solliciteren of dat ik een omscholing ga doen. Het is een fijn traject om meer over jezelf te weten te komen en erachter te komen wat je eigenschappen en eisen/doelen zijn."

Loopbaancoach Peter Paas

Peter Paas is een Register Loopbaanprofessional, docent, coach en ondernemer. Hij studeerde o.a. aan de Christelijke Hogeschool Ede en aan het Hillsong International Leadership College. “Als loopbaancoach met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van loopbaancoaching, vanuit mijn uitgebreide studie op dit gebied help ik je graag om dit soort vragen op een concrete manier te beantwoorden.”.

Loopbaanadvies

Christelijke loopbaanadviseur - Loopbaanadvies

> Christelijk loopbaanadvies
Ontdekken welke loopbaanrichting het beste bij je past.

Inclusief:

 • Persoonlijke adviesgesprekken
 • Professionele testen
 • Tips & Tools
 • Persoonlijk adviesrapport

Loopbaancoaching

Christelijke loopbaancoach

> Christelijke loopbaancoaching
Aan de hand van loopbaanadvies begeleid worden in het maken van praktische stappen in jouw loopbaanontwikkeling.

Inclusief:

 • Persoonlijke adviesgesprekken
 • Professionele testen
 • Resultaatgerichte Coaching
 • Tips & Tools
 • Persoonlijk adviesrapport

DC Loopbaanbegeleiding

 • Persoonlijke benadering
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Praktijk open tot 21.00 uur
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Vanuit christelijk perspectief
 • Scherpe tarieven
 • Geen onverwachte kosten
 • Hoge klanttevredenheid
 • Erkend loopbaanadvies bureau

Christelijke Loopbaancoach Loopbaanadvies Amersfoort Harderwijk Barneveld Ermelo Almere

Meer weten over loopbaancoaching?

Neem voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek contact op met Peter Paas. Hier kun je jouw situatie, vragen en wensen wat betreft loopbaanbegeleiding / coaching bespreken. Samen kijken we wat wij voor je kunnen betekenen. De koffie staat klaar ! Ook kan je de Gratis Videotraining volgen. Wacht dus niet langer en zet nu jouw eerste stap richting passend werk en meer voldoening.

Christelijke Loopbaancoach - OnlineChristelijke loopbaancoach loopbaanadvies

Christelijk loopbaanadvies loopbaancoach

BERICHT STUREN

LOOPBAANADVIESChristelijk Loopbaanadvies
Nijkerk
Amersfoort
Barneveld
Almere

‘jouw mogelijkheden in kaart’

LOOPBAANCOACHING.
.
.
.
.

‘concrete stappen zetten’

PETER PAASChristelijke Loopbaancoach
Nijkerk
Barneveld
Harderwijk

Register Loopbaanprofessional
DC Loopbaanbegeleiding