Christelijk Outplacementbureau

Te maken met een outplacement?

Moet jij noodgedwongen op zoek moet naar een andere baan vanwege een reorganisatie, bezuiniging of ontslagkwestie? En bespreek jij je situatie en loopbaanvragen liever met een erkende loopbaancoach die werkt vanuit een christelijke visie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loopbaanprofessional Peter Paas helpt je verder tijdens een persoonlijk 1-on-1 outplacementtraject om in deze spannende en vervelende situatie jouw kansen te ontdekken.
.

Persoonlijk outplacementtraject

Wil jij van deze situatie gebruik maken om een carrièreswitch te maken? Of wil je gewoon graag zo snel mogelijk weer een vaste baan? Misschien wil je de mogelijkheden verkennen om voor jezelf te gaan beginnen? De behoefte en situatie is voor elk persoon anders. Outplacementbureau DC Loopbaanbegeleiding biedt om die reden outplacement begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Outplacementbegeleiding tweede spoor Amersfoort Barneveld Almere Zeewolde Voorthuizen Epe Christelijk
.

Wat houdt ‘christelijke’ outplacementbegeleiding in?

Lees meer hierover op christelijkeloopbaanbegeleiding.nl.
.

Meer weten over een outplacementtraject ?

‘Waar het mij om draait, is dat jij uiteindelijk écht verder bent geholpen’. Heb je vragen over outplacement begeleiding van DC Loopbaanbegeleiding? Neem dan contact op voor persoonlijk advies. Ik sta je graag telefonisch, via e-mail of tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek te woord. Je kunt ook de Gratis Videotraining volgen. Wacht dus niet langer en zet nu jouw eerste stap richting passend werk en meer voldoening.’
.

Graag tot ziens!

Peter Paas
Register Loopbaanprofessional

.

.
.

DC Loopbaanbegeleiding

  • Persoonlijke benadering
  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Praktijk open tot 21.00 uur
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Geen onverwachte kosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Erkend outplacementbureau

Christelijk Outplacementbureau Outplacementbegeleiding Amersfoort Harderwijk Barneveld Ermelo Almere Zeewolde

Christelijk Outplacementbureau Amersfoort Nijkerk Harderwijk Barneveld Utrecht Almere

Christelijke Outplacementbureau Amersfoort Nijkerk Harderwijk Barneveld Utrecht Almere Lelystad

BERICHT STUREN

Christelijke Outplacementbegeleiding Online
.

Paulien Bloemendal
Paulien Bloemendal
29/03/2022
Peter is een kundig en fijne gesprekspartner in mijn zoektocht naar talent. Hij luistert, vraagt door en maakt een mooie koppeling tussen het zakelijke deel en je persoonlijk leven. De gesprekken heb ik ervaren als interessant, verhelderend en stof tot nadenken 🙂 Dankjewel!
Karel Po st
Karel Po st
21/02/2022
Peter pakt het breed aan, zowel je persoonlijk leven als je professionele kant worden als puzzelstukjes opgezocht/ontdekt, om het daarna in de juiste volgorde te plaatsen. Een balans van persoonlijk en professionele aanpak. Daardoor kwam ik, tijdens het traject, er steeds meer achter van welke aspecten ik wél en géén energie krijg in m'n werk. Dat geeft mij een duidelijke reminder om me te richten op de juiste loopbaan richting voor mij.
Dineke Jansen
Dineke Jansen
18/01/2022
Heeft het druk, gelukkig, maar neemt tijd, weet wie je bent. Rust straalt over, na een paar gesprekken kwam het zelfvertrouwen weer terug en dat is eigenlijk wel een prettig gevoel.
pam birnie
pam birnie
06/07/2021
Zoek je een loopbaancoach, zit je bij beter Peter goed! Peter is een luisterend oor en heeft geen vooroordelen. Hij kijkt naar wie jíj bent, wat je wensen zijn zonder je in een bepaalde richting te duwen waar veel vraag naar is. Peter denkt in oplossingen en ziet mogelijkheden hoe je er wel kunt komen, tip en tricks. Hij heeft veel ervaring/kennis rondom verschillende functies/situatie wat helpt bij het proces, mijn zelfbeeld is aanzienlijk verbeterd.
Mariska van Wijnen
Mariska van Wijnen
06/07/2021
Peter heeft me goed geholpen met precies datgene dat ik nodig had. In mijn geval was dat focus ontwikkelen om van daaruit acties te kunnen ondernemen. Hij kijkt en luistert goed naar wie je bent en wat je kan en weet je van hier uit goed te adviseren.
Johanna ten Cate
Johanna ten Cate
25/03/2021
Peter Paas zet je door praktische opdrachten behoorlijk aan het denken. En dat kan ook op de zere plek duwen, maar dat is dan wel precies wat nodig is. Hij kauwt niets voor, maar zorgt ervoor dat je zelf aan de slag gaat en tot inzichten komt: praktisch en coachend, niet lullen maar pellen. Door specifieke oefeningen en testen en het voeren van een aantal (diepgaande) gesprekken, heb ik uiteindelijk 2 hele succesvolle sollicitatieprocedures gevoerd en daar een andere baan aan overgehouden. Wat ik hiermee wil zeggen: door het traject sta ik sterker in mijn schoenen en weet ik beter wat ik wil/leuk vind. En dat is mij echt heel veel waard!
Berber Termaat
Berber Termaat
15/03/2021
"Ik weet door het loopbaanadviestraject welke "eisen" voor mij belangrijk zijn voor het zoeken van een nieuwe baan of opleiding, zoals sfeer, diversiteit etc. Ik ben zeer tevreden, maar weet nog niet helemaal zeker of ik ga solliciteren of dat ik een omscholing ga doen. Het is een fijn traject om meer over jezelf te weten te komen en erachter te komen wat je eigenschappen en eisen/doelen zijn."

MEER INFOOutplacementbegeleiding
Christelijk
Amersfoort
Barneveld
Harderwijk
Almere

WERKGEVEROutplacementtraject
Putten
Ermelo
Leusden
Zeist

Informatie voor werkgevers

PETER PAASOutplacementbegeleiding
Barneveld
Amersfoort
Almere

Loopbaanprofessional
DC Loopbaanbegeleiding