Christelijk Outplacementbureau

Te maken met een outplacement?

Moet jij noodgedwongen op zoek moet naar een andere baan vanwege een reorganisatie, bezuiniging of ontslagkwestie? En bespreek jij je situatie en loopbaanvragen liever met een erkende loopbaancoach die werkt vanuit een christelijke visie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loopbaanprofessional Peter Paas helpt je verder tijdens een persoonlijk 1-on-1 outplacementtraject om in deze spannende en vervelende situatie jouw kansen te ontdekken.
.

Persoonlijk outplacementtraject

Wil jij van deze situatie gebruik maken om een carrièreswitch te maken? Of wil je gewoon graag zo snel mogelijk weer een vaste baan? Misschien wil je de mogelijkheden verkennen om voor jezelf te gaan beginnen? De behoefte en situatie is voor elk persoon anders. Outplacementbureau DC Loopbaanbegeleiding biedt om die reden outplacement begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.
.

Wat houdt ‘christelijke’ outplacementbegeleiding in?

Lees meer hierover op christelijkeloopbaanbegeleiding.nl.

.
.
.
Outplacementbegeleiding tweede spoor Amersfoort Barneveld Almere Zeewolde Voorthuizen Epe Christelijk
.

.

Joanne Millenaar
Joanne Millenaar
05/02/2024
Peter is een man die goed luistert en vragen stelt om je verder te helpen. Hij staat klaar als je hem nodig hebt. De begeleiding heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben en wat voor werk en nu écht bij mij past. Ik ben door zijn coaching op een plek gekomen, die ik alleen niet bereikt had. Aanrader!
Esther Voorburg
Esther Voorburg
08/12/2023
Peter is een hele fijne loopbaancoach, hij denkt mee en kijkt naar de mogelijkheden. Hij verbreed je eigen kijk op banen en opleidingen en heeft veel praktische tips. Maar bovenal zorgt hij voor een veilige setting waarin ruimte is voor goede gesprekken en een helpend advies.
Kimberly van Kesteren
Kimberly van Kesteren
04/12/2023
Als je twijfelt of ambities hebt, klop dan bij Peter aan. Dankzij de persoonlijke begeleiding heb je niet langer het gevoel er alleen voor te staan. Peter luistert, begrijpt en ziet je.
Allard Mol
Allard Mol
02/12/2023
Peter is een deskundig persoon die op een rustige manier de gesprekken aangaat. Zijn persoonlijke aanpak zorgt voor een goede klik!
Thijs ter Hart
Thijs ter Hart
17/10/2023
Het waren erg fijne gesprekken en Peter liet mij goed nadenken. Peter heeft mij erg goed geholpen en daardoor heb ik de switch durven maken.
Taco Wiersma
Taco Wiersma
19/09/2023
Na ontslagen te zijn (op 63 jarige leeftijd) heeft DC mij weer uitstekend op weg geholpen om uit te zoeken wat ik nog zou willen en kunnen. DC heeft bij mij weer het enthousiasme en de wil om nog wat te ondernemen terug gebracht. Dit heeft geleid tot een leuke baan als instructeur in het technisch onderwijs, na een omscholingstraject van een jaar.
Alice Felter
Alice Felter
05/07/2023
Voor het traject wist ik niet precies wat ik wilde, wel had ik meerdere ideeën voor loondienst, doorstart eigen bedrijf of een combinatie. Na het traject had ik meer helderheid en rust en vertrouwen dat wat ik zal kiezen, goed komt. Ik denk dat Peter in staat is loopbaanbegeleiding vanuit meerdere invalshoeken aan te vliegen en aan te sluiten bij jouw vraag en wat goed bij jou past. Zelf heb ik het maatwerk enorm gewaardeerd. Ik voelde mij gehoord en vooral begrepen in wat voor mij belangrijk is als het gaat om een volgende stap. In de diepgaande gesprekken stelde Peter prikkelende vragen die mij verder hielpen helder te krijgen wat goed bij mij past en vooral ook waarom. DC Loopbaanbegeleiding heb ik ervaren als betrouwbaar, prikkelend en bemoedigend!
Niels Haitsma
Niels Haitsma
09/06/2023
Door het loopbaantraject heb ik goed in beeld gekregen welke nieuwe stappen ik kan zetten in mijn loopbaan. Hier ben ik erg enthousiast over. Peter is erg aan te raden, door zijn prettige persoonlijkheid en zijn professionaliteit als coach. Met zijn hulp zorgt hij ervoor dat je je eigen proces kan doormaken, waardoor je echt stappen verder komt. Aanrader dus!
Christiaan van 't Klaphek
Christiaan van 't Klaphek
28/04/2023
Ik ben bij DC Loopbaanbegeleiding erg goed geholpen. Dankzij dit traject heb ik een carrière switch kunnen -en ook daadwerkelijk durven- maken. Peter is een goede coach die mij goed heeft geholpen om zelf inzicht te krijgen in mijn drijfveren, en Peter is ook gewoon een prettig persoon waarbij ik me erg snel vertrouwd voelde, wat ontzettend belangrijk is in een dergelijk traject.
Rickert en Sian Iwema
Rickert en Sian Iwema
17/04/2023
Een hele goed ervaring. Peter heeft mij erg goed geholpen. Hij is erg kundig! Bedankt!

Meer weten over een outplacementtraject ?

‘Waar het mij om draait, is dat jij uiteindelijk écht verder bent geholpen’. Heb je vragen over outplacement begeleiding van DC Loopbaanbegeleiding? Neem dan contact op voor persoonlijk advies. Ik sta je graag telefonisch, via e-mail of tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek te woord. Wacht dus niet langer en zet nu jouw eerste stap richting passend werk en meer voldoening.’
.

Graag tot ziens!

Peter Paas
Register Loopbaanprofessional

.

.
Christelijk Outplacementbureau Amersfoort Nijkerk Harderwijk Barneveld Utrecht Almere

Christelijke Outplacementbureau Amersfoort Nijkerk Harderwijk Barneveld Utrecht Almere Lelystad

Christelijk Outplacementbureau

Christelijke Outplacementbegeleiding Amersfoort Harderwijk Barneveld

.
.

DC Loopbaanbegeleiding

  • Persoonlijke benadering
  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Praktijk open tot 21.00 uur
  • 15 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
  • Vanuit Christelijk perspectief
  • Erkend outplacementbureau

Christelijk outplacementbureau Amersfoort Harderwijk Barneveld Ermelo Almere

‘Ik heb geleerd om te solliciteren en mét resultaat!’

“Door het outplacementtraject heb ik een goed opgestelde sollicitatiebrief, cv en LinkedIn profiel. Ook is mijn standvastigheid en doorzettingsvermogen gegroeid: Ik heb geleerd ook sollicitaties te schrijven wanneer je niet aan alle eisen kan voldoen (EN MET RESULTAAT!) De rust die je uitstraalt en daarnaast de kennis die je deelde hebben mij zeker verder geholpen na een onzekere tijd! Dank je wel voor alles en succes met DC Loopbaanbegeleiding!”

Christelijk OutplacementtrajectGeplaatst door Shirley (43 jaar) uit Houten
.

‘Ik zou niet weten waar ik nu zou staan zonder hulp!’

“Ik weet niet waar ik nu zou staan zonder de outplacementbegeleiding. Het advies heeft me in meer inzicht gegeven in mijzelf, wie ik ben en wat ik kan. Daarnaast heeft het me bevestigd in gemaakte keuzes en heb ik dankbaar gebruik kunnen maken van een aantal nuttige praktische tips. Je interesse in en luisteren naar de medemens heb ik gewaardeerd. Het meedenken en vooral het (mij leren) onder woorden brengen van ideeën en gedachten vond ik goed. Je manier van omgaan met mensen spreekt van echte interesse, echt iets willen betekenen voor de ander.”

Outplacementbegeleiding ChristelijkGeplaatst door Jeroen (46 jaar) uit Ede
.

  ‘Het is net een droom, maar dan wel een echte!’

“Donderdag 14 februari heb ik het tweede sollicitatiegesprek gehad. De volgende werd ik gebeld dat ik het was geworden! Afgelopen dinsdag heb ik het contract getekend. Ik ben zo blij en verwonderd dat ik de baan heb gekregen. Het is net een droom, maar dan wel een echte ?!
In wil jou ook ontzettend bedanken voor de waardevolle gesprekken en de richting die je mij gewezen hebt. De begeleiding gaf me houvast en heeft mij echt gestimuleerd om door te zetten en er voor te gaan.”

Christelijk OutplacementbureauGeplaatst door Kees (52 jaar) uit Barneveld
.

MEER INFOOutplacementtraject
Christelijk
Ermelo
Leusden
Zeist

Hoe ziet een traject eruit?

WERKGEVEROutplacementtraject
Putten
Ermelo
Leusden
Zeist

Informatie voor werkgevers

PETER PAASOutplacementbegeleiding
Barneveld
Amersfoort
Almere

Loopbaanprofessional
DC Loopbaanbegeleiding

.
.