Christelijk Outplacementbureau

Te maken met een outplacement?

Moet jij noodgedwongen op zoek moet naar een andere baan vanwege een reorganisatie, bezuiniging of ontslagkwestie? En bespreek jij je situatie en loopbaanvragen liever met een erkende loopbaancoach die werkt vanuit een christelijke visie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loopbaanprofessional Peter Paas helpt je verder tijdens een persoonlijk 1-on-1 outplacementtraject om in deze spannende en vervelende situatie jouw kansen te ontdekken.
.

Persoonlijk outplacementtraject

Wil jij van deze situatie gebruik maken om een carrièreswitch te maken? Of wil je gewoon graag zo snel mogelijk weer een vaste baan? Misschien wil je de mogelijkheden verkennen om voor jezelf te gaan beginnen? De behoefte en situatie is voor elk persoon anders. Outplacementbureau DC Loopbaanbegeleiding biedt om die reden outplacement begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Outplacementbegeleiding tweede spoor Amersfoort Barneveld Almere Zeewolde Voorthuizen Epe Christelijk
.

Wat houdt ‘christelijke’ outplacementbegeleiding in?

Lees meer hierover op christelijkeloopbaanbegeleiding.nl.
.

Meer weten over een outplacementtraject ?

‘Waar het mij om draait, is dat jij uiteindelijk écht verder bent geholpen’. Heb je vragen over outplacement begeleiding van DC Loopbaanbegeleiding? Neem dan contact op voor persoonlijk advies. Ik sta je graag telefonisch, via e-mail of tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek te woord. Wacht dus niet langer en zet nu jouw eerste stap richting passend werk en meer voldoening.’
.

Graag tot ziens!

Peter Paas
Register Loopbaanprofessional

.

.
.

DC Loopbaanbegeleiding

  • Persoonlijke benadering
  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Praktijk open tot 21.00 uur
  • 15 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
  • Vanuit Christelijk perspectief
  • Erkend outplacementbureau

Christelijke Loopbaanbegeleiding Amersfoort Harderwijk Barneveld Ermelo Almere
.
Christelijk Outplacementbureau Amersfoort Nijkerk Harderwijk Barneveld Utrecht Almere

Christelijke Outplacementbureau Amersfoort Nijkerk Harderwijk Barneveld Utrecht Almere Lelystad
BERICHT STUREN

.
Christelijke Outplacementbegeleiding Online
.

Esther Overbeeke
Esther Overbeeke
29/08/2022
Peter heeft met een paar gesprekken bereikt wat mij in 3 jaar tijd zelf niet gelukt was; ik heb een duidelijk doel, en ik weet hoe ik er moet komen. Peter neemt de tijd voor al je vragen, hij luistert oprecht, en accepteert dat als (jouw) waarheid zonder te oordelen. Verder is Peter super goed bereikbaar, flexibel, en fijn in de omgang. Voor wie nog twijfelt: gewoon doen! Je gaat er geen spijt van krijgen. Peter, bedankt!
Marloes Koenders
Marloes Koenders
11/08/2022
Peter heeft mij echt super goed geholpen om uit te zoeken wat ik wou gaan doen. Van een gevoel van "het werk wat ik doe past niet meer bij mij" naar concrete handvaten om een nieuwe weg in te slaan! Het model c.v. van 20 jaar geleden helemaal samen aangepast naar nieuw en ook de vele tips om goed mee aan de slag te kunnen. ik ga met vertrouwen een nieuwe loopbaan toekomst tegemoet!
Maria J
Maria J
22/06/2022
Het was echt nieuw voor mij om zo open en eerlijk aan de slag te gaan met een loopbaantraject op wat ik zou willen noemen 'hartsniveau'. Het heeft mij opgeleverd dat ik dicht bij mezelf kon blijven en dat maakte dit traject zinvol. Ik zou zeggen: zeker doen: je bent verzekerd van een integere, persoonlijke, grondige en deskundige aanpak.
Paulien Bloemendal
Paulien Bloemendal
29/03/2022
Peter is een kundig en fijne gesprekspartner in mijn zoektocht naar talent. Hij luistert, vraagt door en maakt een mooie koppeling tussen het zakelijke deel en je persoonlijk leven. De gesprekken heb ik ervaren als interessant, verhelderend en stof tot nadenken 🙂 Dankjewel!
Karel Po st
Karel Po st
21/02/2022
Peter pakt het breed aan, zowel je persoonlijk leven als je professionele kant worden als puzzelstukjes opgezocht/ontdekt, om het daarna in de juiste volgorde te plaatsen. Een balans van persoonlijk en professionele aanpak. Daardoor kwam ik, tijdens het traject, er steeds meer achter van welke aspecten ik wél en géén energie krijg in m'n werk. Dat geeft mij een duidelijke reminder om me te richten op de juiste loopbaan richting voor mij.
Dineke Jansen
Dineke Jansen
18/01/2022
Heeft het druk, gelukkig, maar neemt tijd, weet wie je bent. Rust straalt over, na een paar gesprekken kwam het zelfvertrouwen weer terug en dat is eigenlijk wel een prettig gevoel.
Pam Kempers
Pam Kempers
06/07/2021
Zoek je een loopbaancoach, zit je bij beter Peter goed! Peter is een luisterend oor en heeft geen vooroordelen. Hij kijkt naar wie jíj bent, wat je wensen zijn zonder je in een bepaalde richting te duwen waar veel vraag naar is. Peter denkt in oplossingen en ziet mogelijkheden hoe je er wel kunt komen, tip en tricks. Hij heeft veel ervaring/kennis rondom verschillende functies/situatie wat helpt bij het proces, mijn zelfbeeld is aanzienlijk verbeterd.
Mariska van Wijnen
Mariska van Wijnen
06/07/2021
Peter heeft me goed geholpen met precies datgene dat ik nodig had. In mijn geval was dat focus ontwikkelen om van daaruit acties te kunnen ondernemen. Hij kijkt en luistert goed naar wie je bent en wat je kan en weet je van hier uit goed te adviseren.
‘Ik heb geleerd om te solliciteren en mét resultaat!’

“Door het outplacementtraject heb ik een goed opgestelde sollicitatiebrief, cv en LinkedIn profiel. Ook is mijn standvastigheid en doorzettingsvermogen gegroeid: Ik heb geleerd ook sollicitaties te schrijven wanneer je niet aan alle eisen kan voldoen (EN MET RESULTAAT!) De rust die je uitstraalt en daarnaast de kennis die je deelde hebben mij zeker verder geholpen na een onzekere tijd! Dank je wel voor alles en succes met DC Loopbaanbegeleiding!”

Christelijke Loopbaanbegeleiding ShirleyGeplaatst door Shirley (43 jaar) uit Houten
.

‘Ik zou niet weten waar ik nu zou staan zonder hulp!’

“Ik weet niet waar ik nu zou staan zonder de outplacementbegeleiding. Het advies heeft me in meer inzicht gegeven in mijzelf, wie ik ben en wat ik kan. Daarnaast heeft het me bevestigd in gemaakte keuzes en heb ik dankbaar gebruik kunnen maken van een aantal nuttige praktische tips. Je interesse in en luisteren naar de medemens heb ik gewaardeerd. Het meedenken en vooral het (mij leren) onder woorden brengen van ideeën en gedachten vond ik goed. Je manier van omgaan met mensen spreekt van echte interesse, echt iets willen betekenen voor de ander.”

Christelijke Loopbaanbegeleiding JanGeplaatst door Jeroen (46 jaar) uit Ede
.

  ‘Het is net een droom, maar dan wel een echte!’

“Donderdag 14 februari heb ik het tweede sollicitatiegesprek gehad. De volgende werd ik gebeld dat ik het was geworden! Afgelopen dinsdag heb ik het contract getekend. Ik ben zo blij en verwonderd dat ik de baan heb gekregen. Het is net een droom, maar dan wel een echte ?!
In wil jou ook ontzettend bedanken voor de waardevolle gesprekken en de richting die je mij gewezen hebt. De begeleiding gaf me houvast en heeft mij echt gestimuleerd om door te zetten en er voor te gaan.”

Christelijke Loopbaanbegeleiding KeesGeplaatst door Kees (52 jaar) uit Barneveld
.

MEER INFOOutplacementtraject
Christelijk
Ermelo
Leusden
Zeist

Hoe ziet een traject eruit?

WERKGEVEROutplacementtraject
Putten
Ermelo
Leusden
Zeist

Informatie voor werkgevers

PETER PAASOutplacementbegeleiding
Barneveld
Amersfoort
Almere

Loopbaanprofessional
DC Loopbaanbegeleiding